Football For You

'Voetbal is voor iedereen'

Ervaringen

Lees hier de enthousiaste ervaringen van deelnemers, ouders van deelnemers, bestuursleden en anderen welke kennis hebben gemaakt met Football For You.


 

Voetbalvereniging Focus'07 bestaat 15 jaar en daarom werden een aantal festiviteiten georganiseerd voor jong en oud. Football For You had in de jubileum feestweek een voetbalcircuit voor de jeugd (4 t/m 12 jaar) georganiseerd.

"Kinderen hebben spelenderwijs veel geleerd"

Ongeveer 75 kinderen hebben diverse voetbalspellen gedaan, zoals een shootout, penalty's nemen, latje trap, verschillende partijspellen en nog veel meer. Dat was een groot succes! De kinderen hebben spelenderwijs veel geleerd van de ervaren trainers van Football For You en hebben zichtbaar genoten.

"Een feestje om dit samen te organiseren"

Van voorbereiding tot uitvoering is bij Football For you in goede handen! Het was een feestje om dit samen te organiseren.

- Anke Veldhuizen -
Jubileumcommissie Focus'07
"Sinds Mei 2021 is op het sportpark van Focus `07 naast een keepersschool ook de voetbalschool van Football For You gevestigd.

Voetbalclub Focus'07 vindt het belangrijk om kinderen van de jeugdopleiding de kans te bieden extra trainingen en meer individuele aandacht te krijgen al naar gelang de vraag van het kind.

"Een waardevolle aanvulling"

Als bestuurder van Focus 07 vind ik de voetbalschool een waardevolle aanvulling voor onze leden om zich zo optimaal mogelijk te ontwikkelen in de voetbalsport.

Kinderen die op voetbalgebied meer uit zichzelf willen halen krijgen bij Football For You voetbalschool daartoe de kans.

- Jos van Miltenburg -
Bestuurslid technische zaken van Focus'07


"Een aanrader"

"Deze voetbalschool is een aanrader! De spelers die meededen zag ik stuk voor stuk genieten van de oefenstof, die qua vorm duidelijk afwijkt van de reguliere oefeningen tijdens clubtrainingen. Dat in combinatie met meer individuele aandacht van hele energieke en enthousiaste trainers, maakt dat er in relatief korte tijd grote stappen zijn gezet in de ontwikkeling van de spelers.

"Leuk en leerzaam"

Bijzonder ook om dat vaak direct terug te zien in wedstrijdsituaties. Dus niet alleen erg leuk voor de spelers, maar vooral ook heel leerzaam! Bovendien geeft het een boost aan hun zelfvertrouwen en zelfbewustzijn."


- Dhr. Van der Linden -
Ouder van een deelnemer aan de voetbalschool