Football For You

'Voetbal is voor iedereen'

Wil jij een keer sfeer proeven bij de voetbalschool? Schrijf je dan geheel gratis in voor een proeftraining Klik hier

Voetbalschool

Football For You zet de leukste, meest leerzame en uitdagende voetbalschool neer in Nederland. Door jou met plezier te laten trainen en jou continu uit te dagen zorgen onze trainers voor ontwikkeling van je vaardigheden. Ook stimuleren onze trainers het zelf maken van keuzes en werken wij aan het zelfvertrouwen. Daarnaast geven wij individueel advies om jou persoonlijk verder te ontwikkelen. 


Professionals

Wij werken uitsluitend met professioneel ingestelde trainers. Trainers die geloven in ieders ontwikkelbaarheid en de ontwikkeling van het individu voorop stellen. Al onze trainers zijn intern opgeleid en hierdoor in staat om aan de hoge kwaliteitsvoorwaarden van Football For You te voldoen. 

Gestructureerd en doelgericht trainen

De trainingen zijn gestructureerd en doelgericht opgezet. De ontwikkeling van functionele en technische vaardigheden staan bij ons centraal. Iedere training wordt nauwkeuring voorbereid, heeft een herkenbare structuur en een individueel karakter. Naar aanleiding van persoonlijk advies wordt de structuur per individu bepaald.

Gericht op jouw individuele ontwikkeling

Wij richten ons als voetbalschool op jouw individuele ontwikkeling. Dit doen we door veel te variëren in oefenstof en door te  trainen in kleine groepen. Hiermee dagen wij iedereen uit zich verder te ontwikkelen. Daarnaast bieden wij verschillende modules aan waar verschillende skills aan bod komen ten behoeve van jouw persoonlijke ontwikkeling.

Deelnemers aan de voetbalschool beoordelen de ontwikkeling bij Football For You met een:

8,2


Persoonlijk advies

Wij geven persoonlijk advies over welke trainingsvormen jij het beste kan volgen in het kader van jouw ontwikkeling.  Daarnaast kunnen wij ook in het algemeen persoonlijk advies geven over welke stappen te ondernemen om jezelf maximaal te  ontwikkelen.

Veilige en uitdagende leeromgeving

Football For You en zijn trainers streven er naar om jou jezelf te laten ontwikkelen in een omgeving waar jij je veilig en prettig voelt. Fouten maken mag en wij dagen je uit om zelf keuzes te maken. Dit wordt dan ook door onze trainers gestimuleerd. 

Brede ontwikkeling

Behalve ontwikkeling op voetbalgebied, dragen onze trainingen ook bij aan de maatschappelijke, sociale en cognitieve ontwikkeling van elk individu. Daarnaast werken wij aan het zelfvertrouwen en het zelfbewustzijn van het individu


Meer informatie?

Wil je meer informatie over de voetbalschool of over de mogelijkheden om dit bij jouw vereniging te doen. Stuur dan een mail naar info@footballforyou.nl of klik op onderstaande button.

Meer informatie voetbalschool

Proeftraining

Wil jij een keer sfeer proeven en ervaren hoe het trainen bij de voetbalschool van Football For You is? Schrijf je dan (geheel gratis) in voor een proeftraining op één van onze locaties. 

Inschrijven proeftraining

Aanmelden?

Wil jij je aanmelden voor een van de voetbalscholen van Football For You. Klik hieronder voor het overzicht om een voetbalschool bij jou in de buurt te kiezen. 

Overzicht voetbalscholen