Football For You

'Voetbal is voor iedereen'

Wie zijn wij?

Als organisatie staat Football For You voor kwaliteit, ontwikkeling, ambitie en plezier. Daarnaast staan wij garant voor een veilige omgeving en werken wij uitsluitend met professionals.


Professionals

Wij werken uitsluitend met (young) professionals en professioneel ingestelde trainers, die geloven in ieders ontwikkelbaarheid en de ontwikkeling van het individu voorop stellen. Al onze trainers zijn opgeleid door Football For You, zodat zij kunnen voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van Football For You.

Young Talent

Onze organisatie staat voor het ontwikkelen van elk individu naar zijn of haar maximum. Hierom geven wij binnen de organisatie young talent en young professionals de kans om zich te ontwikkelen. Wil jij je als trainer, als persoon of als professional ontwikkelen meld je dan aan bij Football For You.

Trainers/spelbegeleiders

Tijdens onze evenementen maken wij gebruik van zelf opgeleide trainers of trainers met aantoonbare trainerservaring. Op deze manier willen wij de kwaliteit en veiligheid van onze evenementen waarborgen.


Ambitieus

Football For You is een ambitieuze organisatie. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen, nieuwe opdrachten en nieuwe samenwerkingen. Wij staan altijd open voor gesprekken (vrijblijvend) met partijen om te verkennen wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Daarnaast streven wij binnen de organisatie ook naar een ambitieuze  houding van onze trainers en andere professionals. Dit willen wij uitstralen bij alles wat we doen.


Veiligheid  

Plezier

Football For You is een organisatie welke garant staat voor een veilige en prettige leeromgeving, waarin elk individu zich maximaal kan ontwikkelen. Dit doen wij door gebruik te maken van professionals en ervaringsdeskundigen.

Deelnemers van de evenementen van Football For You beoordelen de veiligheid met een:
9,2

Daarnaast is een van de belangrijkste pijlers van onze activiteiten "de lach". Wij streven er naar om iedereen die deelneemt aan onze activiteiten met een lach te ontvangen en met een lach te zien vertrekken. Want naast veiligheid is plezier tijdens onze activiteiten van essentieel belang. Hierom wordt de begeleiding tijdens onze activiteiten verzorgd door energieke en enthousiaste professionals.

Deelnemers van de evenementen van Football For You beoordelen het plezier met een:
8,9