Football For You

'Voetbal is voor iedereen'

voetbalevents - voetbalschool - voetbalacademie - voetbalfeestje - voetbalfestival - opleiding - training - clinics - sportactiviteiten - webinars - advies  personal training - workshops - maatschappelijke projectenWelkom op de website van Football For You, dé organisatie op het gebied van voetbal, de voetbalschool en voetbal gerelateerde evenementen voor iedereen.

Football For You is ontstaan uit de passie voor sport en voetbal in het speciaal. Als organisatie staan wij voor persoonlijke ontwikkeling, een veilige leeromgeving en met plezier ontwikkelen. Binnen alle gelederen van de organisatie is dit terug te vinden. Wil je meer weten over ons? Wie we zijn? Wat we doen? Klik dan op de button hieronder.

Over ons
Laatste nieuws 

 

Deelnemers voetbalschool ontvangen certificaten

De deelnemers van de voetbalschool (bij Focus'07) hebben de najaarscyclus positief afgerond met een certificaat. Wij zijn trots met de vooruitgang en ontwikkeling die de deelnemers doormaken. Ook de challenges zijn goed uitgevoerd. 

- 28 augustus 2023 -


Football For You sponsort Focus'07 JO11-4

Op zaterdag 11 november 2023 hebben wij trainingspakken uitgereikt aan spelers van de JO11-4 van Focus'07. Als dank mocht ik een prachtige bos bloemen in ontvangst nemen. Als kers op de taart won de JO11-4 van Focus'07 in een zinderende partij met 8-7 van Sporting'70. Wij wensen de JO11-4 van Focus'07 veel succes komende periode.

- 13 november 2023 - 


Samenwerking met v.v. Aquila officieel beklonken.

Wij zijn trots om te kunnen vermelden dat, na enkele verkennende gesprekken, op vrijdag 19 mei 2023 de handtekeningen zijn gezet onder een samenwerking van 2 jaar. Football For You zal met ingang van het seizoen 2023-2024 starten met een voetbalschool bij de voetbalvereniging uit Dreumel. Daarnaast zullen wij in samenspraak andere activiteiten organiseren bij v.v. Aquila. Speciale dank gaat uit naar de beleidsbepalers van v.v. Aquila waarvan Egon in het bijzonder voor het vertrouwen. Wij kijken uit naar een mooie en langdurige samenwerking.

Ook te lezen op de website van v.v. Aquila: https://www.vvaquila.nl/1/153/aquila-gaat-samenwerking-aan-met-voetbalschool/

- 20 mei 2023 -Inschrijven najaarscyclus voetbalschool (Focus'07) vanaf nu mogelijk 

Vanaf nu kan je jezelf inschrijven voor de voetbalschool welke bij  Focus'07 gaat plaatsvinden. Op zondag 10 september 2023 gaat de voetbalschool bij Focus'07 weer van start. De najaarscyclus eindigt op zondag 26 november 2023. Gedurende deze 10 trainingen zal er elke zondag getraind (m.u.v. 22 en 29 oktober) worden van 10:00 tot 11:15. Wil jij in jezelf investeren, schrijf je dan snel in voor de najaarscyclus.

Schrijf je in

Let op: Vanaf nu ontvangen de spelers een certificaat na afronding van de cyclus!

- 25 augustus 2023 -


Football For You verzorgd gymlessen bij Blink

Eind april 2023 heeft Blink bij Football For You geïnformeerd naar het verzorgen van gymlessen voor Blink.

Begin mei hebben Blink en Football For You overeenstemming bereikt over een contract tot eind juli 2023. Tot die tijd verzorgd Football For You elke woensdag de gymlessen voor Blink. Wij kijken uit naar deze mooie uitdaging.

- 13 mei 2023 - 


Kinderen vluchtelingen hebben plezier bij Focus'07.

Sinds juni 2022 is er in Culemborg (aan de Bellweg) crisisnoodopvang voor vluchtelingen.

Het gaat om max. 200 mensen die nu niet terecht kunnen in een van de aanmeldcentra van het COA. Vaak zijn dit gezinnen met jonge kinderen. Vanuit Focus’07 hebben we besloten om de kinderen van deze gezinnen iedere week te laten voetballen op ons sportpark. Voetbalschool Football For You verzorgt deze trainingen, in samenwerking met Elk Welzijn. Op deze manier kunnen we de kinderen (in de leeftijd 12 tot en met 18 jaar) een klein beetje plezier brengen tijdens het vaak uitzichtloze wachten op hun verdere procedure.

https://www.focus07.nl/1/550/kinderen-vluchtelingen-hebben-plezier-bij-focus/

-2 mei 2023 -

 

 

Poll (1) september 2023

Welke club uit de eredivisie heeft de beste transferzomer?

  Ajax   AZ   Feyenoord   FC Twente   PSV   anders


Poll (2) september 2023

Welke Nederlands club gaat het verst komen in Europa

  Feyenoord (Champions League)   PSV (Champions League)   Ajax (Europa League)   AZ (Conference League)
  • Klantbeleving 1
  • Klantbeleving 2
  • Klantbeleving 3
  • Klantbeleving 4
Klantbeleving