Football For You

'Voetbal is voor iedereen'

Over ons

Football For You is in november 2020 opgericht door Joey Hoffmans. Met zijn voorliefde voor voetbal en zijn jarenlange ervaring als speler, trainer en hoofd jeugdopleiding, is zijn doelstelling om kennis, ervaring en liefde voor de sport te delen. Football For You is een jonge ambitieuze organisatie, waarbij ontwikkeling hoog in het vaandel staat. Het gaat hierbij om ontwikkelen van een individu*, maar ook het ontwikkelen en versterken van teams en/of organisaties. 

* Bij het ontwikkelen van het individu kan je onder andere denken aan het opleiden van trainers, het ontwikkelen van voetbaltalenten, young professionals de kans geven om zich te ontwikkelen binnen een professionele organisatie.Football For You is een organisatie welke garant staat voor een veilige en prettige leer/speel omgeving, waarin elk individu kan deelnemen, zich maximaal kan ontwikkelen en plezier kan beleven aan sport. 

Football For You is voor iedereen!


Andere kernwaarden welke voor de organisatie van Football For You staan zijn; professioneel,  opleider, plezier, enthousiasme, specialisten, maatwerk en kwaliteit.