Football For You

'Voetbal is voor iedereen'

Werken bij ons

Football For You staat voor het ontwikkelen van talent. Binnen onze organisatie zijn we dan ook altijd op zoek naar jonge talentvolle professionals. Ben jij een enthousiaste, leergierige en een communicatief vaardige professional? Ben je ambitieus en bereid in jezelf te investeren? Neem dan contact met ons op via info@footballforyou.nl.


Trainer

Ben jij een enthousiaste, leergierige en ambitieuze trainer? Wil jij jezelf ontwikkelen en investeren in jezelf? Football For You is op zoek naar jonge talentvolle trainers om het trainersgilde van Football For You te versterken. Wij zijn op zoek naar trainers voor de voetbalschool en verschillende voetbalevenementen. Uiteraard staat hier ook een financiële vergoeding tegenover.

Head of coaching

Voor de voetbalschool zijn wij op zoek naar een "head of coaching". Zijn of haar takenpakket zal bestaan uit het organiseren en begeleiden van een voetbalschool op locatie. Je geeft zelf geen training maar begeleid de trainers en zorgt er wekelijks voor dat de voetbalschool de kwaliteit behoudt waar wij bij Football For You naar streven.

Ben jij ambitieus, heb je leidinggevende kwaliteiten en wil jij je binnen de voetbalwereld verder ontwikkelen. Dan ben jij de persoon naar wie wij op zoek zijn.

Stagiaires

Ben jij ingeschreven bij een sportopleiding en op zoek naar een stageplek? Heb je affiniteit met sport en in het bijzonder voetbal. Dan biedt Football For You jou een uitdagende en leerzame stageplaats waarin je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen.

Mocht je meer informatie willen hebben over de mogelijkheden van een stageplaats? Of wil je graag stage lopen bij Football For You? Mail dan naar info@footballforyou.nl


Meer informatie over bovenstaande functies? Mail dan naar info@footballforyou.nl.