Football For You

'Voetbal is voor iedereen'

Partners

Football For You werkt samen met verschillende partijen. Hier vindt u een overzicht van de partners van Football For You en informatie over de samenwerking.V.v. Aquila

Vanaf mei 2023 hebben Football For You en v.v. Aquila een samenwerking gesloten.

Football For You gaat een voetbalschool opzetten bij v.v. Aquila. Hierdoor is het mogelijk om elke zondag te werken aan je eigen ontwikkeling op het sportpark van v.v. Aquila.

Verder bestaat de samenwerking uit het organiseren van clinics en andere evenementen.

Ook kan Football For You de trainers van v.v. Aquila ondersteunenS.V. MEC'07

Sinds augustus 2022 hebben Football For You en s.v. MEC'07 een samenwerking gesloten.

Football For You heeft een voetbalschool opgezet bij MEC'07. Hierdoor is het mogelijk om elke zondag te werken aan je eigen ontwikkeling op het sportpark van SV MEC'07.

Verder bestaat de samenwerking uit het organiseren van clinics en andere evenementen, maar ook het ondersteunen van de jeugdtrainers van s.v. MEC'07.


 Temming Teamwear

Temming Teamwear is de kledingleverancier van Football For You. Zo zorgt Temming Teamwear er voor dat de werknemers en trainers van Football For You zijn aangekleed.

Daarnaast zorgen zij voor de aankleding van de voetballers van de voetbalschool Football For You. 
Blink onderwijs

Football For You werkt sinds maart 2022 samen met Blink onderwijs. Deze samenwerking bestaat uit het verzorgen van voetbal gerelateerde workshops bij Blink onderwijs door Football For You.
SV Focus'07

Sinds april 2021 heeft Football For You een samenwerking met Focus'07. 

Football For You heeft een vooetbalschool opgezet bij Focus'07. Hierdoor is het mogelijk om elke zondag te werken aan je eigen ontwikkeling.

Verder bestaat de samenwerking uit het organiseren van clinics en andere evenementen bij Focus'07.