Football For You

'Voetbal is voor iedereen'

Voetbalschool 

Een van de activiteiten die door Football For You opgezet worden is het fenomeen voetbalschool. Football For You zet de leukste, meest leerzame en uitdagende voetbalschool neer in Nederland. Door jou met plezier te laten trainen en jou continu uit te dagen zorgen onze trainers voor ontwikkeling van je vaardigheden. Ook stimuleren onze trainers het zelf maken van keuzes en werken wij aan het zelfvertrouwen. Daarnaast geven wij individueel advies om jou persoonlijk verder te ontwikkelen. 

Wij willen als voetbalschool bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen die het voetbalspelletje het leukste vinden wat er is. Dit doen wij op een andere manier dan de reguliere teamtrainingen van een voetbalvereniging. Hiermee versterken wij de voetbalvereniging in het breed opleiden van hun voetballers.


Voor de voetbalvereniging

Football For You kan bij elke vereniging in Nederland (en Europa) een voetbalschool opzetten Hiermee hebben wij als doel het ondersteunen van de voetbalvereniging en het breder opleiden van voetballertjes op jonge leeftijd. Football For You biedt de (amateur) voetbalvereniging twee mogelijkheden om een voetbalschool op te zetten;


Voetbalschool voetbalvereniging

De voetbalschool krijgt de naam van de vereniging; bijvoorbeeld "voetbalschool {NAAM VERENIGING}". Hiermee implementeer je de voetbalschool in je jeugdopleiding en wordt het daadwerkelijk onderdeel van je vereniging. De voetbalschool zal dan in samenwerking met Football For You een programma opstellen en invulling geven aan de trainingen. Football For You is verantwoordelijk voor de trainingen en alles er om heen. Dit zal altijd in samenspraak met de vereniging zijn.

Voetbalschool Football For You

De voetbalschool draagt de naam van Football For You (Voetbalschool Football For You). Hierdoor staat de voetbalschool formeel gezien los van de voetbalvereniging. Echter zal ook hierbij een nauwe samenwerking zijn tussen Football For You en vereniging over de wensen m.b.t. de voetbalschool. Al is Football For You hier verantwoordelijk voor de invulling en uitvoering van het programma. De voetbalschool blijft ondersteunend aan de ontwikkeling die bij de voetbalvereniging al is ingezet.


Voor meer informatie met betrekking tot de mogelijkheden omtrent de voetbalschool kunt u mailen naar: info@footballforyou.nl


Mocht u (geheel vrijblijvend) een gesprek willen inplannen met ons om de mogelijkheden voor een samenwerking te bespreken, dan kunt u dit doen via onderstaande button.

Gesprek aanvragen