Football For You

'Voetbal is voor iedereen'

Corona

Op dit deel van de site vindt u alle updates met betrekking tot het COVID-19 virus. Football For You volgt hierin de richtlijnen van de overheid. Naar aanleiding van de persconferenties houden wij jullie hier op de hoogte van de wijzigingen met betrekking tot de evenementen van Football For You. 

Mocht u hier vragen over hebben kunt u altijd contact met ons opnemen.


15 januari 2022

Naar aanleiding van de persconferentie van vrijdag 14 januari 2022 heeft Football For You besloten om alle evenementen weer door te laten gaan.

1 januari 2022

We willen beginnen met een ieder een gelukkig, gezond en sportief nieuwjaar te wensen. Hopelijk is er op het gebied van sport snel meer mogelijk.

Verder hierbij een update over de evenementen van Football For You. Wij wachten de persconferentie van maandag 3 januari 2022 af. Als hier enigszins versoepelingen inzitten gaan we kijken naar de mogelijkheden om weer wat te gaan doen. Wij houden u op de hoogte.

18 december 2021

Naar aanleiding van de persconferentie van zaterdag 18 december 2021 hebben wij besloten de evenementen van Football For You voorlopig niet door te laten gaan. Ondanks de ruimte die de nieuwe maatregelen bieden, kiezen wij er (tot nader orde) voor het advies van de overheid op te volgen om het aantal contactmomenten te beperken.

Wij houden de ontwikkelingen rondom de nieuwe variant in de gaten en houden jullie hiervan op de hoogte.